No 27. līdz 29. martam Lietuvas galvaspilsētā Viļņā norisinājās starptautisks turnīrs "Ateitis Cup-2015" U-13 (2002. dz.g. zēnu) vecuma grupā, kurā Latviju pārstāvēja pagājušā gada trīs LFF Kausa finālturnīra dalībnieki - FS METTA, FK Tukums 2000 un Šitika FS.

Šajā turnīrā piedalījās 10 komandas no četrām valstīm - Lietuvas, Latvijas, Ukrainas un Itālijas. Mājinieku godu aizstāvēja "National Football Academy of Lithuania" (2002. dz.g. izlase), Lietuvas vicečempioni Kaunas FM, Žalgirietis FA un turnīra saimnieki Ateitis FM. Itāliju pārstāvēja plaši pazīstamās komandas Atalanta B.C. (A sērija) audzēkņi, bet Ukrainu - komandas FK Dynamo Kyiv un Arsenals FK.  

Pēc apakšgrupu spēļu rezultātiem finālā tikās FK Dynamo Kyiv un Atalanta B.C., kur uzvaru svinēja itālieši. Par trešo vietu cīnījās Šitika FS un Arsenals FK audzēkņi, kur pārāki pēc 11 metra sitienu sērijas izpildīšanas izrādījās Latvijas jaunie futbolisti.

Piedalīšanās šajā turnīrā ļāva komandām no Latvijas pārbaudīt savu sagatavotību sezonai lielajā laukumā un paaugstināt savu meistarību. Plašāka informācija atrodama turnīra oficiālajā mājaslapā.

 Turnīra fotogalerija


Informāciju sagatavoja
Šitika Futbola skola