Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina mediju pārstāvjus akreditēties darbam 2021. gada UEFA Eiropas U-21 čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēs Zemgales Olimpiskā centra stadionā Jelgavā starp Latviju un Serbiju (4. septembrī 17:00), kā arī starp Latviju un Igauniju (8. septembrī 17:00).

Sekojot UEFA sanitārā protokola noteikumiem, šī spēle norisināsies bez līdzjutēju klātbūtnes un ar vairākām medijiem paredzētām atrunām, kas jāņem vērā, piesakoties akreditācijai:

  • Mediju pārstāvju un fotogrāfu vietu skaits darbam stadionā ir ierobežots. Pieteiktā akreditācija ir uzskatāma par apstiprinātu tikai pēc attiecīga paziņojuma saņemšanas pēc akreditāciju pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām.
  • Mediju pārstāvjiem stadionā būs divas darba zonas – darba telpa un mediju tribīne. Atrodoties jebkurā no darba zonām, mediju pārstāvjiem jāievēro savstarpējās distancēšanās noteikumi un jāvalkā sejas maskas. Ja mediju pārstāvim nebūs personīgās sejas maskas, tādu nodrošinās spēles rīkotāji.
  • Fotogrāfiem stadionā būs divas darba zonas – darba telpa un fotogrāfu pozīcijas abos laukuma galos aiz vārtiem. Atrodoties jebkurā no darba zonām, fotogrāfiem jāievēro savstarpējās distancēšanās noteikumi un jāvalkā sejas maskas. Ja fotogrāfam nebūs personīgās sejas maskas, tādu nodrošinās spēles rīkotāji. Komandu sākumsastāvu fotografēšana no tehniskās zonas nebūs iespējama. Tā vietā komandu sākumsastāvu fotografēšana jāveic no tribīnes.
  • "Mixed" zona pēc spēles beigām tiek atcelta. Spēlētāji intervijām pēc spēles beigām nebūs pieejami, lai izslēgtu spēlētāju saskari ar personām, kas atrodas ārpus komandas “drošības burbuļa”. Mediju pārstāvjiem pēc spēles beigām, ievērojot distancēšanās nosacījumus, komentāra un atbilžu sniegšanai būs pieejams Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Basovs.

Lai pieteiktos akreditācijai, lūdzam aizpildīt zemāk esošo pieteikuma veidlapu. Pieteikumu pieņemšanas termiņš – 31. augusta plkst. 23:59. Informācija par akreditācijas apstiprinājumu sekos pēc šī termiņa.

PIETEIKUMA VEIDLAPA