Latvijas sieviešu futbola turnīros, sezonai sasniedzot savu pusceļu, līderos atrodas Rīgas Futbola skolas un Liepājas Futbola skolas pārstāves.

Latvijas sieviešu futbola līgā četras komandas aizvada četru apļu turnīru. Rīgas Futbola skolai aiz muguras ir divi apļi, kuros iekrātas sešas uzvaras un savi vārti joprojām nosargāti neskarti. Tas komandai ļauj atrasties ļoti pārliecinošā turnīra vadībā, jo tuvākās sekotājas no FS "Metta" vienības atrodas deviņu punktu attālumā.

FS "Metta" komanda ar līderēm tikusies jau trīs reizes, un šajos mačos piedzīvotie zaudējumi tai ir vienīgie līdzšinējās cīņās. Zīmīgu lomu vienībai spēlēs 30. augusta viesošanās pie FK "Olaine" komandas - mājinieces panākuma gadījumā var radīt lielu intrigu cīņā par otro vietu sezonas kopvērtējumā. Tikmēr zaudējumus bez gūtiem vārtiem līdzšinējos trīs mačos piedzīvojušas "Riga United Ladies" pārstāves.

Ar deviņiem gūtiem vārtiem sacensību rezultatīvākā spēlētāja ir Nelle Treimane no FS "Metta", bet viņas tuvākajās sekotājas ir divas Rīgas Futbola skolas futbolistes – Viktorija Zaičikova (6) un Ieva Krasnova (5).

Savukārt Latvijas sieviešu futbola 1. līgas čempionātā 13 vienības sacenšas viena apļa turnīrā. Pāri sezonas ekvatoram pārkāpusi Liepājas Futbola skola, kas uzvarējusi visās septiņās cīņās un tajās kopsummā guvusi 54 vārtus. Ar spēli rezervē piecu punktu atstatumā ir Rēzeknes BJSS futbolistes, kuras vienīgos punktus līdz šim zaudējušas duelī ar Rīgas Futbola skolu-2 (1:1).

Pēc sešiem aizvadītiem mačiem vēl par punktu nopakaļus trešajā vietā atrodas SK "Super Nova", bet vēl par punktu mazāk ir Rīgas Futbola skolai-2, kas – līdzīgi kā abas vadošās komandas – līdz šim zaudējuma rūgtumu nav izjutusi.

Signija Šenberga no Liepājas Futbola skolas ar 16 gūtiem vārtiem ir turnīra rezultatīvākā spēlētāja, desmit reizes izcēlusies SK "Super Nova" uzbrucēja Renāte Fedotova, bet par vienu reizi mazāk pretinieču vārtsardzes sarūgtinājusi vēl viena liepājniece Anna Propošina.