Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina mediju pārstāvjus akreditēties darbam UEFA Nāciju līgas spēlē starp Latvijas un Andoras nacionālajām izlasēm, kas norisināsies 3. septembrī plkst. 19:00 "Daugavas" stadionā Rīgā.

Sekojot UEFA sanitārā protokola noteikumiem, šī spēle norisināsies bez līdzjutēju klātbūtnes un ar vairākām medijiem paredzētām atrunām, kas jāņem vērā, piesakoties akreditācijai:

  • Mediju pārstāvju un fotogrāfu vietu skaits darbam stadionā ir ierobežots. Pieteiktā akreditācija ir uzskatāma par apstiprinātu tikai pēc attiecīga paziņojuma saņemšanas pēc akreditāciju pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām.
  • Mediju pārstāvjiem stadionā būs trīs darba zonas – preses konferenču telpa, darba telpa un mediju tribīne. Atrodoties jebkurā no trim darba zonām, mediju pārstāvjiem jāievēro savstarpējās distancēšanās noteikumi un jāvalkā sejas maskas. Ja mediju pārstāvim nebūs personīgās sejas maskas, tādu nodrošinās spēles rīkotāji.
  • Fotogrāfiem stadionā būs trīs darba zonas – preses konferenču telpa, darba telpa un fotogrāfu pozīcijas abos laukuma galos aiz vārtiem. Atrodoties jebkurā no trim darba zonām, fotogrāfiem jāievēro savstarpējās distancēšanās noteikumi un jāvalkā sejas maskas. Ja fotogrāfam nebūs personīgās sejas maskas, tādu nodrošinās spēles rīkotāji. Komandu sākumsastāvu fotografēšana no tehniskās zonas nebūs iespējama. Tā vietā komandu sākumsastāvu fotografēšana jāveic no tribīnes blakus mediju vietām. Mainīts arī ceļš, kādā fotogrāfi nokļūst uz fotografēšanas pozīcijām abos laukuma galos aiz vārtiem.
  • "Mixed" zona pēc spēles beigām tiek atcelta. Spēlētāji intervijām pēc spēles beigām nebūs pieejami, lai izslēgtu spēlētāju saskari ar personām, kas atrodas ārpus komandas "drošības burbuļa".
  • Pirmsspēles dienas preses konferencēs piedalīties un vērot pirmsspēles treniņu atvērto daļu varēs tikai tie mediju pārstāvji, kuriem būs apstiprināta akreditācija. Mediju pārstāvji, kuri nebūs akreditēti spēlei, nevarēs piedalīties pirmsspēles dienas mediju pasākumos.
  • Lai labāk izprastu darba iespējas stadionā, lūdzam pievērst uzmanību pievienotajam ilustratīvajam attēlam.

Lai pieteiktos akreditācijai, lūdzam aizpildīt zemāk esošo pieteikuma veidlapu. Pieteikumu pieņemšanas termiņš – 30. augusta plkst. 23:59. Informācija par akreditācijas apstiprinājumu sekos pēc šī termiņa.

PIETEIKUMA VEIDLAPA