Aizvadītajā nedēļā notika reģionālais turnīrs Latvijas Futbola federācijas (LFF) rīkotās Futbola akadēmijas ietvaros. Šoreiz LFF treneru redzeslokā un pastiprinātā uzmanībā bija U-13 vecuma grupas (dzimuši 2007. gadā un vēlāk) jaunie futbolisti. Vislabāk turnīrā sevi apliecināja Rīgas jaunie futbolisti, kuri finālā ar 4:0 apspēlēja Zemgali. Cīņā par 3. vietu Kurzeme ar 2:1 uzveica Latgales jaunos spēlētājus.

Turnīra gaitā LFF Futbola akadēmijas treneru korpuss noteica simbolisko izlasi. Konkrētajā turnīrā vislabāk sevi apliecināja: Dāvids Ralfs Zāģeris (Rīga, JDFS "Alberts"), Mārtiņš Bērziņš (Rīga, FC "Academ"), Rūdolfs Kļavinskis (Rīga, FS "Metta"), Ņikita Ševčenko (Rīga, SK "Super Nova"), Dēvids Klimko (Latgale, BFC "Daugavpils"), Rainers Veidemanis (Kurzeme, FK "Ventspils"), Eduards Tumševičs (Kurzeme, Liepājas FS), Krišjānis Rupeiks (Kurzeme, Liepājas FS), Kristers Zeltiņš (Zemgale, FS "Jelgava"), Mārcis Šusts (Zemgale, FK "Iecava"/FS "Jelgava"), Emīls Atamaņukovs (Latgale, BFC "Daugavpils").

Ar turnīra rezultātiem un citiem LFF Futbola akadēmijas šīs sezonas pasākumiem iespējams iepazīties ŠEIT.

U-13 REĢIONĀLO IZLAŠU SASTĀVI 2020. GADA AUGUSTĀ:

Dalībniekus LFF Futbola akadēmijas aktivitātēm sezonas laikā izraugās reģionālo izlašu treneri, lai jaunie futbolisti kvalificētu treneru uzraudzībā un augstas konkurences apstākļos sekmētu savu izaugsmi un sagatavotos iespējamajiem nākotnes izsaukumiem uz Latvijas jauniešu izlasēm.

Šī ir devītā LFF Futbola akadēmijas darbības sezona. Tā sevi pierādījusi kā vērtīgu atskaites punktu jaunatnes izlašu treneriem, kuri iegūst vispusīgu informāciju par labākajiem valsts jaunās paaudzes futbolistiem, kā arī kalpo kā palīgs jauniešu pārejai no futbola 8:8 uz futbolu 11:11.

FOTO GALERIJA: