Žurnālistu un futbola fanu balsojumā par šīs "Optibet" virslīgas sezonas jūlija labāko spēlētāju atzīts "Valmiera FC" uzbrucējs Tolu Arokodare, savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņems Oļegs Kononovs no "Riga FC".  

LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" virslīgas jūlija labākā spēlētāja balvai izvirzīja: Tolu Arokodari ("Valmiera FC"), Nemanju Belakoviču (FK "Spartaks"), Felipi Brisolu ("Riga FC"), Stefanu Paniču ("Riga FC") un Rihardu Ozoliņu (FK "Metta").

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties, kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu iegūs "Valmiera FC" uzbrukuma līderis un šobrīd rezultatīvākais "Optibet" virslīgas futbolists Tolu Arokodare. 

Mēneša labākie Tolu Arokodare un Oļegs Kononovs tiks sveikti ar piemiņas balvām.

Tolu Arokodare ir neapšaubāmi viena no spožākajām Latvijas čempionāta zvaigznēm. Pašlaik 19 gadus vecais spēlētājs no Nigērijas kopumā izcēlies jau ar 14 vārtu guvumiem. Jūlijā viņš guva piecus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Oļega Kononovs vadītā "Riga FC" turpina iespaidīgu uzvaru sēriju. Rīdzinieki svinējuši uzvaras jau 12. spēlēs pēc kārtas, tai skaitā izcīnīts maksimālais punktu skaits arī jūlija mēnesī – sešas uzvaras sešās spēlēs.

Informāciju sagatavoja:
"Optibet" virslīga