Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas ietvaros 5. un 8. augustā U-15 vecuma jaunieši (dzimuši 2005. gadā un vēlāk) aizvadīja reģionālo izlašu turnīru. Vislabāk turnīrā sevi apliecināja Rīgas reģionālā izlase, kas finālā ar 3:1 uzveica vienaudžus no Zemgales. Cīņā par 3. vietu Latgale apspēlēja Kurzemi (3:1), bet 5. vietu ieguva Vidzemes komanda, kas ar 3:2 nolieca Ziemeļaustrumlatvijas reģiona jauniešus.

Turnīra gaitā LFF Futbola akadēmijas treneru korpuss noteica simbolisko izlasi. Konkrētajā turnīrā vislabāk sevi apliecināja: Reinis Pāls (Zemgale, Babītes SK), Kevins Cēsnieks (Zemgale, FS "Jelgava"), Dāvis Bormanis (Zemgale, FK "Tukums 2000"), Marsels Šteinbergs (Latgale, BFC "Daugavpils"), Milāns Tihonovičs (Latgale, BFC "Daugavpils"), Ralfs Baško (Latgale, BFC "Daugavpils"), Daniils Putrāns (Rīga, JFC "Rīga"), Ēriks Boroduška (Rīga, JFC "Rīga"), Ruslans Šemetovs (Rīga, JFC "Rīga"), Roberts Laurovs (Rīga, FS "Metta"), Dāvis Viljams Veisbuks (Kurzeme, FS "Liepāja").

Ar turnīra rezultātiem un citiem LFF Futbola akadēmijas šīs sezonas pasākumiem iespējams iepazīties ŠEIT.

U-15 REĢIONĀLO IZLAŠU SASTĀVI 2020. GADA AUGUSTĀ:

Dalībniekus LFF Futbola akadēmijas aktivitātēm sezonas laikā izraugās reģionālo izlašu treneri, lai jaunie futbolisti kvalificētu treneru uzraudzībā un augstas konkurences apstākļos sekmētu savu izaugsmi un sagatavotos iespējamajiem nākotnes izsaukumiem uz Latvijas jauniešu izlasēm.

Šī ir devītā LFF Futbola akadēmijas darbības sezona. Tā sevi pierādījusi kā vērtīgu atskaites punktu jaunatnes izlašu treneriem, kuri iegūst vispusīgu informāciju par labākajiem valsts jaunās paaudzes futbolistiem, kā arī kalpo kā palīgs jauniešu pārejai no futbola 8:8 uz futbolu 11:11.

FOTO GALERIJA