Aizvadītajā nedēļā Rīgā tika aizvadīti divi turnīri jaunajiem futbolistiem: Rīgas Ostvalda vidusskolas laukumā notika Izaicinājuma kausa izcīņa U-9, U-10 un U-11 grupās, kā arī Kriša Maisītāja kausa spēles U-12 vecuma grupā.

Kriša Maisītāja kausa izcīņā šogad futbola laukumā tikās astoņas komandas U-12 vecuma grupā no dažādām Latvijas pilsētām: RFS, Jūrmalas sporta skola, BFC "Daugavpils", FS "Metta"/2008, FS "Jelgava", JDFS "Alberts", FK "Jūrnieks" un FS "Metta"/"Rīga".

Turnīrā triumfēja Rīgas Futbola skola, kas finālā apspēlēja BFC "Daugavpils" ar rezultātu 1:0, līdz ar to godpilno 2. vietu turnīrā izcīnīja BFC "Daugavpils" komanda. Savukārt 3. vietu ieņēma FS "Jelgava", kas spēlē par 3./4. vietu ar rezultātu 1:0 apspēlēja FS "Metta"/"Rīga" komandu.

Ar turnīra rezultātiem ir iespējams iepazīties šeit. Fotogalerija skatāma šeit.

Savukārt Izaicinājuma kausā piedalījās četri klubi no Latvijas: RFS, FS "Metta", BFC "Daugavpils" un "Riga FC".

Spēļu rezultāti visām vecuma grupām tika summēti vienā kopvērtējuma tabulā, līdz ar ko turnīrā 1. vietu ar 17 punktiem izcīnīja RFS komandas. Godpilno 2. vietu ieguva FS "Metta" komandas ar 15 punktiem. Turnīrā 3. vietu ieņēma BFC "Daugavpils" komandas, savukārt 4. vietā palika "Riga FC" jaunā maiņa.

Turnīra rezultāti apskatāmi šeit, bet fotogrāfijas - šeit.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola skola