Jaunās Latvijas sieviešu futbola līgas sezonas ievadā sevi līdz šim vislabāk apliecina Rīgas Futbola skola, kas turnīrā cīnās bez zaudējumiem, kamēr sieviešu 1. līgas čempionātā nepārspētas joprojām ir uzreiz četras dažādas komandas.

Latvijas sieviešu futbola līgā četras komandas aizvada četru apļu turnīru. Rīgas Futbola skola uzvarējusi gan visās trīs pirmā apļa spēlēs, gan pirmajā otrā apļa mačā, šajā laikā iekrājot nevainojamu gūto un zaudēto vārtu starpību 11:0. Trīs mači aiz muguras ir FS "Metta" un FK "Olaine" vienībām, kas iekrājušas pa vienam panākumam, pārspējot "Riga United Ladies" futbolistes. Viņas līdz šim aizvadītajās divās cīņās savos vārtos ielaidušas 14 bumbas un pretinieču vārtsardzes pagaidām vēl nav pārspējušas.

Jāizceļ, ka mačos pret FS "Metta" un FK "Olaine" vienībām pašreizējās līderes svinējušas sarežģītas uzvaras (attiecīgi 1:0 un 2:0), kas sola interesantu sezonas turpinājumu.

Ar pieciem gūtiem vārtiem turnīra rezultatīvākā spēlētāja pašlaik ir Nelle Treimane no FS "Metta", bet viņai ar četriem precīziem sitieniem seko Rīgas Futbola skolas pārstāve Viktorija Zaičikova.

Savukārt Latvijas sieviešu futbola 1. līgas čempionātā 13 vienības sacenšas viena apļa turnīrā. Visās četrās līdz šim aizvadītajās cīņās pie panākumiem tikušas Liepājas Futbola skolas un SK "Super Nova" komandas, pirmajai no tām jau izceļoties ar 34 gūtiem vārtiem. Trīs mači aiz muguras, visos svinot uzvaras, ir Rīgas Futbola skola-2 un Rēzeknes BJSS futbolistēm. Viņām priekšā gan atrodas BFC "Daugavpils" pārstāves, kuras deviņus punktus iekrājušas četrās cīņās.

Pirmo punktu meklējumos pašlaik atrodas trīs vienības – "Cēsis"/FK "Priekuļi", SK "Imanta" un FB "Gulbene"/ZAFC.

Renāte Fedotova no SK "Super Nova" komandas guvusi desmit vārtus un šajā statistikas rādītājā ir turnīra līdere, bet ar astoņiem trāpīgiem raidījumiem viņai seko liepājniece Anna Propošina.