Jaunievēlētais Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Vadims Ļašenko par savu pirmo darbu amatā nosaucis sazināšanos ar visiem LFF biedriem, lai pateiktos par viņam izrādīto atbalstu, 3. jūlijā pēc stāšanās amatā žurnālistiem pauda LFF prezidents.

"Liels paldies LFF biedriem par izrādīto uzticību. Man ir liels gods pārstāvēt mūsu futbolu. No savas puses izdarīšu visu iesējamo, lai uzlabotu reputāciju un sasniegtu rezultātus," izteicās Vadims Ļašenko. "Pirms kongresa, runājot ar biedriem, jutu, ka atbalsts būs pietiekošs. Domāju, ka LFF biedriem ir svarīgi, lai viņiem blakus ir cilvēks no pašu vidus – es labi zinu viņu problēmas, lai tās veiksmīgi risinātu."

"Pirmais darbs, ko es izdarīšu amatā – sazvanīšos ar visiem biedriem, lai pateiktos par atbalstu. Paldies manai ģimenei, kas mani ir ļoti atbalstījusi. Mēs esam kopā parādījuši, ka sapņi piepildās," izcēla LFF prezidents, kurš jau tuvākajā laikā atkāpsies no līdz šim ieņemtā Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) prezidenta amata.

"Plānojam nākamajā nedēļā pirmo LFF valdes sēdi, kur diskutēsim arī par LFF ģenerālsekretāra jautājumu. Tāpat plānosim tikšanos ar LFF darbiniekiem, lai iepazītos ar idejām un plāniem. Diskutēsim un spriedīsim. Mums jākoncentrējas uz evolūciju, nevis revolūciju," piebilda Vadims Ļašenko.