Latvijas WU-17 un WU-15 izlasēs notikušas treneru maiņas. Mūsu meiteņu valstsvienību vecumā līdz 17 gadiem turpmāk vadīs Liene Vāciete, bet divus gadus jaunākās meitenes trenēsies Romāna Kvačova vadībā.

Iepriekš Latvijas WU-17 izlases galvenās treneres pienākumus pildīja mūsu sieviešu valstsvienības spēlētāja Anastasija Ročāne. Aizvadītajā transfēru logā viņa devās uz profesionālu klubu ārzemēs (FC "Paldin", Bulgārija). LFF pateicas Ročānei par ieguldīto darbu un komandas attīstīšanu iepriekšējā periodā un vēl panākumus klubu karjeras nākamajā stadijā.

A. Ročānes komandu pārņems iepriekš ar WU-15 komandu strādājusī Liene Vāciete. LFF ir pārliecināta, ka jaunā un ambiciozā trenera tikpat entuziastiski strādās arī ar vecākām meitenēm.

Savukārt WU-15 komanda nonāk pieredzējušā Romāna Kvačova rīcībā. Speciālists ilgāku laiku bijis asistents vairākās Latvijas izlasēs, gadu gaitā iekrājis ievērojamu pieredzi darbā ar bērniem un jauniešiem, atrodot ar spēlētājiem kopīgu valodu.

LFF novēl treneriem jaunajos amatos un viņu komandām turpināt progresu un gūt maksimāli labus rezultātus, aizstāvot Latvijas godu starptautiskā līmenī.