Meiteņu futbolu popularizējošā un attīstošā projekta "Meiteņu futbols atgriežas skolās" atlikušās šīs sezonas sacensības pārceltas uz nākamo mācību gadu, saistībā ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju lēmusi Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola attīstības un sieviešu futbola nodaļa.

Saistībā ar "Covid-19" slimības izplatību pieņemts lēmums pārcelt šo "Meiteņu futbols atgriežas skolās" projekta sezonu Rīgā un Jelgavā uz jaunā mācību gada sākumu. Projekta noslēdzošā kārta Daugavpilī tiek pārcelta uz septembri.

Par projekta norises jaunajiem datumiem LFF informēs atsevišķi.

Kā ziņots, projekts “Meiteņu futbols atgriežas skolās" šogad pieredzēja savu ceturto sezonu. Pirmoreiz vēsturē sacensības bija plānots organizēt ne tikai Rīgas un Latgales, bet arī Zemgales reģionā.

Projekta galvenais mērķis ir veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu starp skolniecēm, iepazīstinot viņas ar sporta karali futbolu, lai pēc pirmās iepazīšanās viņas varētu jau pievērsties futbola nodarbībām kādā no klubiem. Sacensības šogad tika organizētas 2006.-2008. gadā dzimušām skolniecēm.