JDFS "Alberts" kopā ar Anglijas kluba "West Ham United" akadēmijas treneriem Rīgā organizē jauno talantu identifikācijas nometni.

No 29. jūnija līdz 2. jūlijam Rīgā, Rīgas 49. vidusskolā, "West Ham" jauniešu futbola akadēmijas treneru pavadībā norisināsies "West Ham Camp Latvia".

Šis pasākums tiek organizēts Eiropas Savienības projekta ietvaros "ReaCT". Projekta mērķis ir treneru izglītības e-platformas izveide, lai papildinātu eksistējošos izglītības modeļus Baltijas valstīs. Šī projekta viens no galvenajiem sadarbības partneriem ir "Baltic Football School".

Nometne ir atklāta visiem bērniem ar iepriekšēju futbola pieredzi. Dalībnieku vecums ir U9-U12 (2011. dz. g. - 2008. dz. g.).

Šogad no "West Ham" jauniešu akadēmijas ieradīsies Deivids Johansons (David Johanson) un Semjuels Vestlijs (Samuel Westley), kuri jau ilggadīgi strādā par akadēmijas treneriem un treneru izglītības koordinatoriem.

"West Ham Camp Latvia" ir paredzētas trīs futbola nodarbības dienā, dalībniekiem tiks nodrošinātas pusdienas un uzkodas, kā arī "West Ham Camp" ekipējums. Nometnes gaitā tiks pastiprināti pilnveidotas zināšanas taktiskajā, tehniskajā un spēles izpratnes jomā. Dalībniekus sagaida arī viesi no profesionālā futbola.

Nometnes dalībnieku skaits ir ierobežots. Pieteikties nometnei var šeit, aizpildot anketu. Nenokavē un piesakies!

Informāciju sagatavoja:
JDFS "Alberts"