Aizvadīta Latvijas korporatīvā (uzņēmumu) telpu futbola čempionāta piektā kārta. Pēc tās kļuvis skaidrs, ka godalgas savā starpā sadalīs četras komandas, turklāt pēdējās divās kārtās sagaida vairākas tiešo konkurentu savstarpējās spēles.

Piektajā kārtā nedz "Tet", nedz "DSV Latvia" neizdevās iekost sāncenšiem, piedzīvojot zaudējumus attiecīgi pret "Euro Live Technologies" (3:9) un "Baltic International Bank" (2:3), līdz ar to abām pirmais trijnieks kļuvis neaizsniedzams. "Tet", uzvarot abos atlikušajos mačos pret "Accenture" un "LNK Group", punktu ziņā gan vēl var noķert "Bite One IT" un "Baltic International Bank" vienības, taču "Tet" komanda zaudējusi abiem minētajiem sāncenšiem savstarpējās spēlēs.

Arī divos vēl neminētajos dueļos uzvaras izcīnīja attiecīgā pāra favorīti. Tā "Bite One IT" pārliecinoši ar 15:4 pārspēja "Luminor", bet "Accenture" ar 5:2 pieveica "LNK Group".

Pirms pēdējām kārtām uz zelta medaļām pretendē viss vadošo komandu četrinieks, bet nedaudz labākās pozīcijās atrodas pašreizējie līderi "Euro Live Technologies", kam viena punkta pārsvars pār "Bite One IT" un "Baltc International Bank" vienībām, bet vēl par diviem atpaliek "Accenture".

Interesanti, ka "Euro Live Technologies" pēdējās divas spēles jāaizvada ar tuvākajām sekotājām - 23. februārī ar "Bit One IT", bet pēdējā kārtā 1. martā ar "Baltic International Bank".

Tāpat pēdējā kārtā daudz var izšķieties mačā starp "Bite One IT" un "Accenture" vienībām.

Priecīgas ziņas tiem futzāla cienītājiem, kuriem nākamsvētdien nebūs iespēja būt klātienē Rīgas 15. vidusskolas sporta zālē - pilnīgi visas spēles tiešraidē tiks translētas "Sportacentrs.com" portālā, bet otrā ("Accenture" - "Tet") un trešā ("Bite One IT" – "Euro Live Technologies") arī "Sportacentrs.com" TV kanālā. Pārējās divas TV kanālā būs iespējams noskatīties ierakstā vakarā.

TURNĪRA TABULA:

V

Komandas

Sp.

U

N

Z

Vārti

P-ti

1.

Euro Live Technologies

5

4

1

0

48:11

13

2.

Bite One IT

5

4

0

1

43:18

12

3.

Baltic International Bank

5

4

0

1

20:7

12

4.

Accenture

5

3

1

1

19:12

10

5.

Tet

5

2

0

3

24:28

6

6.

DSV Latvia

5

1

0

4

19:36

3

7.

Luminor

5

1

0

4

18:52

3

8.

LNK Group

5

0

0

5

10:37

0

Pēc aizvadītām piecām spēļu kārtām rezultatīvāko spēlētāju saraksta pirmajā vietā atgriezies Jānis Domaševičs ("Bite One IT"), kurš "DSV Latvia" vārtsargu pārspēja piecas reizes, bet pavisam guvis 13 vārtus. Tikai par vieniem mazāk Dmitrija Kručeka ("Tet") rēķinā, bet pa deviņām reizēm pretinieku vārtsargus pārspējuši Jevgenijs Hercbergs ("Euro Live Technologies") un Mihails Ivanovs ("DSV Latvia").

Sacensības rīko Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF), Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) un Latvijas Futbola federāciju (LFF). Čempionātu atbalsta arī Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA) un Latvijas Korporatīvā sporta turnīru asociācija (LKSTA).

Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts tiek organizēts ar mērķi sekmēt biznesa un personiskos kontaktus starp organizācijām un to darbiniekiem, organizēt aktīvu atpūtu, kā arī noskaidrot meistarīgākās telpu futbola komandas un spēlētājus starp Latvijas uzņēmumiem, popularizēt telpu futbolu Latvijā.

Vairāk informācijas meklējiet turnīra oficiālajā mājas lapā.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija