Šī gada 15. martā Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē risināsies Futbola turnīru asociācijas (FTA) un Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru kausa izcīņa. Plānots, ka sacensībās, kas notiks ar Latvijas Finanšu nozares asociācijas (FNA), Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstu, piedalīsies piecas komandas.

Sacensību norise plānota ar pulksten 9.00 paredzēto dalībnieku reģistrāciju un izlozi, bet no pulksten 9.30 līdz 14.00 risināsies turnīra spēles, kurā Latvijas kausa ieguvēja titulu vienlaikus noskaidros piecas komandas pēc viena riņķa sistēmas, pa reizei tiekoties katra ar katru.

Mača ilgums plānots viena 20 minūšu perioda ietvaros, katras cīņas noslēdzošo minūti aizvadot pēc tā sauktā "tīrā" laika principa, kad spēles laiks tiek apturēts pie katras pauzes. Tāpat katrai komandai ir tiesības cīņas gaitā izmantot vienu minūtes pārtraukumu.

Pieteikties turnīram būs iespējams līdz 28. februārim, nosūtot uz organizatoru e-pastu (eduards.borisevics@fta.lv) komandas sastāvu, uzņēmuma logo vektoru formātā un rekvizītus rēķina izrakstīšanai. Līdz 6. martam nepieciešams apmaksāt dalības maksu 250,00 EUR apmērā.

Komandas pieteikumam obligāti jābūt apstiprinātam ar attiecīgās organizācijas personāla daļas vadītāja parakstu, tādējādi apliecinot, ka visi pieteikumā uzrādītie spēlētāji ir attiecīgās kompānijas darbinieki. Personāla daļas vadītāja parakstītais pieteikuma oriģināls iesniedzams turnīra norises dienā. Komandām atļauts pieteikt maksimums 12 futbolistus.

Pirmo trīs vietu ieguvējas tiks sveiktas ar kausiem un medaļām, bet ar piemiņas veltēm tiks godinātas visas komandas, kā arī atsevišķi arī labākais treneris/menedžeris, vārtsargs, rezultatīvākais un vērtīgākais futbolists. Turnīra īpašo balvu – Ceļojošo kausu – nodrošinās Latvijas Finanšu nozares asociācija.

Šis turnīrs un Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts ir ikgadējā Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru sacensību turpinājums, bet, atšķirībā no korporatīvā telpu futbola turnīra, kausa izcīņa paredzēta tikai finanšu uzņēmumiem.

Sacensību galvenie uzdevumi ir aktīvas atpūtas organizēšana Latvijas Finanšu nozarē strādājošajiem, kontaktu veidošana un nostiprināšana, kā arī telpu futbola popularizēšana.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija