Šī gada 22. martā "Elektrum" Olimpiskā centra parketa seguma zālē otro reizi ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) atbalstu notiks Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā Latvijas kausa izcīņa telpu futbolā loģistikas uzņēmumiem. Plānots, ka sacensībās startēs 12 komandas.

Sacensību norise plānota ar pulksten 10.30 paredzēto dalībnieku reģistrāciju un izlozi, bet no pulksten 11.00 līdz 16.00 risināsies turnīra spēles, kurā Latvijas kausa titulu paralēli uz diviem laukumiem vienlaikus noskaidros provizoriski 12 komandas.

Turnīra pirmajā posmā jeb priekšsacīkstēs divu apakšgrupu dalībnieces, kas sadalītas pa sešām katrā no grupām, aizvadīs viena apļa turnīru, tiekoties apakšgrupā katra ar katru vienu reizi. Trīs labākās kvalificēsies Fināla grupai, kur, ņemot līdzi arī savstarpējo spēļu rezultātus, aizvadīs mačus ar trim spēcīgākajām otras grupas vienībām. Savukārt katras grupas trīs vājākās vienības pēc identiska formāta noskaidros Cerības kausa ieguvēju, kā arī izkārtojumu no septītās līdz 12. pozīcijai.

Mača ilgums plānots viena desmit minūšu perioda ietvaros bez pārtraukuma (katrai komandai tiesības uz vienu minūtes pārtraukumu), savukārt apbalvošana plānota uzreiz pēc sacensību izskaņas – orientējoši ap pulksten 16.00.

Pieteikties turnīram būs iespējams līdz 28. februārim, nosūtot uz organizatoru e-pastu (eduards.borisevics@fta.lv) komandas sastāvu, uzņēmuma logo vektoru formātā un rekvizītus rēķina izrakstīšanai. Līdz 13. martam nepieciešams apmaksāt dalības maksu 200 eiro apmērā.

Komandas pieteikumam obligāti jābūt apstiprinātam ar attiecīgās organizācijas personāla daļas vadītāja parakstu, tādējādi apliecinot, ka visi pieteikumā uzrādītie spēlētāji ir attiecīgās kompānijas darbinieki. Personāla daļas vadītāja parakstītais pieteikuma oriģināls iesniedzams turnīra norises dienā. Pēc uzņēmuma oficiāla lūguma organizatori var atļaut pieteikt vienu spēlētāju, kam sacensību norises dienā nepastāv darba attiecības, bet kurš ir citā veidā saistīts ar šo loģistikas uzņēmumu. Komandām atļauts pieteikt maksimums 12 futbolistus.

Pirmo trīs vietu ieguvējas tiks sveiktas ar kausiem un medaļām, tāpat kausu saņems Cerību kausa titula īpašniece. Ar piemiņas balvām tiks godinātas visas komandas, bet atsevišķi arī labākais treneris/menedžeris, vārtsargs, rezultatīvākais un vērtīgākais futbolists.

Sacensību galvenie uzdevumi ir aktīvas atpūtas organizēšanas Latvijas loģistikas nozarē strādājošajiem, kontaktu veidošana un nostiprināšana, kā arī telpu futbola popularizēšana.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija