Visi Informācijas tehnoloģiju uzņēmumi tiek aicināti pieteikties tradicionālajai Latvijas kausa izcīņai telpu futbolā IT uzņēmumu komandām, kas šogad risināsies 22. un 29. martā mājīgajā Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9.

Turnīru rīko Futbola Turnīru asociācija (FTA), sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF), Latvijas Futbola federāciju (LFF) un Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociāciju (LIKTA). Pērn sacensībās pirmo reizi piedalījās 15 komandas, spraigā konkurencē triumfējot un ceļojošo LIKTA kausu iegūstot "Evolution Latvia" vienībai. Šogad plānots sasniegt vismaz 18 dalībnieku skaitu (maksimums – 21).

Arī šopavasar sacensības risināsies divās kārtās: 22. martā priekšsacīkstes, 29. martā – spēles par vietām, kopumā katrai komandai nodrošinot 10 spēles. Arī dalības maksa palikusi nemainīga – EUR 300, turklāt, kā ierasts, daļa no tās tiks novirzīta labdarībai.

FTA un RFF ir vairāk nekā 15 gadu pieredze organizējot dažādu nozaru futbola turnīrus: finanšu, IT, loģistikas u.c. Šogad pirmo reizi notiek Latvijas korporatīvais (uzņēmumu) telpu futbola čempionāts ar astoņu vienību piedalīšanos, t.sk. – trim IT un telekomunikāciju uzņēmumu komandu dalību.

Vairāk informācijas par pieteikšanās kārtību lasiet šeit.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija