Aizvadīta Latvijas korporatīvā (uzņēmumu) telpu futbola čempionāta trešā kārta. Pēc tās par vienīgajiem līderiem kļuvusi "Euro Live Technologies" komanda, savukārt uz medaļām nopietni pieteikusies "Baltic International Bank" vienība.

Viena no divām banku sfēras komandām trešās kārtas mačā ar rezultātu 7:3 (4:2) itin pārliecinoši pārspēja "Bite One IT". Taisnības labad gan jāatzīst, ka pēdējiem spēlē nevarēja palīdzēt līderis Oskars Ikstens un pamatvārtsargs Arturs Buračevskis. Uzvarētāju labā ar "hat-trick" atzīmējās Igors Derbakovs, tādējādi savu kopējo gūtu vārtu skaitu palielinot līdz pieciem, kas turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ļauj ieņemt dalītu piekto līdz sesto vietu.

Nākamajā spēlē "Euro Live Technologies" pārliecinoši ar rezultātu 11:2 (6:1) pieveica "LNK Group", tādējādi kļūstot par vienīgajiem turnīra līderiem. Ar trim vārtu guvumiem atzīmējās Rihards Korts, bet pa divām reizēm pretinieku vārtsargu pārspēja Armands Kalvāns un Jevgenijs Hercbergs. R. Korts, J. Hercbergs un vēl viens "Euro Live Technologies" pārstāvis Jevgenijs Aleksejevs, kurš šoreiz guva vienus vārtus, rezultatīvāko spēlētāju sarakstā draudzīgi dala vietas no otrās līdz ceturtajai.

Kā nākamās laukumā devās "DSV Latvia" un "Tet" vienības. Spēles uzvarētājs noskaidrojās līdz ar mača finālsvilpi, kad savai komandai laimīgu uzvaru 9:8 (5:3) "izrāva" Dmitrijs Kručeks. Jāatzīmē, ka D. Kručeks kopā šajā mačā guva četrus vārtus, bet Sergejs Teterjatņikovs – trīs. Savukārt zaudētāju rindās fantastisku sniegumu nodemonstrēja Mihails Ivanovs, kurš pretinieku vārtsargu sarūgtināja sešas (!) reizes, rezultatīvāko spēlētāju sarakstā pakāpjoties uz pirmo pozīciju. Jāpiebilst, ka "Tet" komandai tā bija pirmā uzvara, kas šobrīd kopā ar pēdējiem sāncenšiem, kā arī ar "Luminor" ļauj ieņemt dalītu piekto līdz septīto vietu.

Spēlē starp "Luminor" un "Accenture" vienībām tika noskaidrots, kura no tām potenciāli varētu iesaistīties cīņā par medaļām un kurai, visdrīzāk, šosezon risināmi citi uzdevumi. Neskatoties uz nonākšanu iedzinējos ar divu vārtu starpību (1:3), itin pārliecinošu uzvaru 10:5 (4:4) izcīnīja "Accenture", šobrīd tabulā ieņemot dalītu otro līdz ceturto vietu. Uzvarētāju sastāvā ar "hat-trick" atzīmējās Mohameds Emara, bet divus vārtus guva Khodors Al Siblani.

TURNĪRA TABULA:

V

Komanda

Sp.

U

N

Z

Vārti

P-ti

1.

Euro Live Technologies

3

3

0

0

37:6

9

2.

Bite One IT

3

2

0

1

18:10

6

3.

Baltic International Bank

3

2

0

1

11:4

6

4.

Accenture

3

2

0

1

12:8

6

5.

Tet

3

1

0

2

10:16

3

6.

DSV Latvia

3

1

0

2

13:23

3

7.

Luminor

3

1

0

2

11:26

3

8.

LNK Group

3

0

0

3

7:26

0

Ceturtā spēļu kārta tiks aizvadīta 9. februārī. Domājams, ka par kārtas centrālo maču uzskatāma spēkošanās starp "Bite One IT" un "DSV Latvia" komandām, tāpat interesanta var izvērsties spēkošanās starp "Euro Live Technologies" un "Accenture".

CETURTĀS KĀRTAS SPĒLES, 9.II:

11:00 "Tet" – "Luminor" 
12:00 "LNK Group" – "Baltic International Bank"
13:00 "Bite One IT" – "DSV Latvia"
14:00 "Euro Live Technologies" – "Accenture"

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija