Aizvadīta Latvijas korporatīvā telpu futbola čempionāta otrā kārta. Pēc tās ar maksimālo punktu skaitu seši sacensību vadībā izvirzījušās "Euro Live Technologies" un "Bite One IT" komandas, kam ar trim punktiem seko vēl četras komandas, bet divām pagaidām nav izdevies izcīnīt ne punkta.

Par otrās kārtas interesantāko spēkošanos parūpējās "Accenture" un "DSV Latvia" vienības. Bumbu nedaudz vairāk kontrolēja "Accenture" vīri, tomēr savas iespējas labāk realizēja DSV, izcīnot uzvaru ar rezultātu 3:1. Ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Mihails Ivanovs.

Divas spēles noslēdzās ar kādas komandas ļoti pārliecinošu uzvaru. Otro reizi pēc kārtas ar 13:2 pretiniekus pārspēja "Euro Live Technologies". Pieciem spēlētājiem gūstot pa diviem vārtiem, šoreiz "krita" "Luminor" vienība.

Savukārt "Bite One IT" ar 11:2 pieveica "LNK Group". Ar "hat-trick" šajā mačā izcēlās Jānis Domoševics.

Visbeidzot, vēl nepieminētajā mačā "Baltic International Bank" ar 4:0 atstāja "sausā" "Tet", tādējādi izcīnot pirmo uzvaru un pakāpjoties uz turnīra tabulas trešo rindiņu.

TURNĪRA TABULA:

V

Komandas

Sp.

U

N

Z

Vārti

Punkti

1.

Euro Live Technologies

2

2

0

0

26:4

6

2.

Bite One IT

2

2

0

0

15:3

6

3.

Baltic International Bank

2

1

0

1

4:1

3

4.

Accenture

2

1

0

1

2:3

3

5.

DSV Latvia

2

1

0

1

5:14

3

6.

Luminor

2

1

0

1

6:16

3

7.

Tet

2

0

0

2

1:8

0

8.

LNK Group

2

0

0

2

5:15

0

Pēc otrās kārtas rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā izvirzījušies trīs "Euro Live Technologies" pārstāvji: Aleksejs Samoiļenko un Jevgēnijs Aleksejevs guvuši pa pieciem vārtiem, bet četri Jevgenija Hercberga rēķinā.

Trešās kārtas spēles tiks aizvadītas 2. februārī. Intriģējošākās solās būt cīņas starp "Baltic International Bank" un "Bite One IT" komandām, kā arī mači starp "DSV Latvia" un "Tet", kā arī starp "Luminor" un "Accenture" vienībām. Vai "Baltic International Bank" izdosies apturēt "Bite One IT" uzvaras gājienu? Vai "Tet" izcīnīs pirmo uzvaru? Atbildes noskaidrosim 2. februārī.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija