Kļuvis zināms dalībnieku saraksts Baltijas Sieviešu futbola līgas (BWFL) 2020. gada sezonā. Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šoreiz sešu komandu turnīrā Latviju plāno pārstāvēt divi klubi: Rīgas Futbola skola un FK "Dinamo Rīga".

Lietuvu šosezon pārstāvēs FK "Gintra Universitetas", kas pērn triumfēja Baltijas līgā, un Kauņas "Žalgiris". No Igaunijas šoreiz turnīrā startēs FC "Flora", kā arī Tallinas "Kalev". Šobrīd ir zināms, ka BWFL mačus paredzēts aizvadīt šādās spēļu kārtās: 

  • 1. kārta 14./15.III-21./22.III
  • 2. kārta 25./26.IV
  • 3. kārta 16./17.V
  • 4. kārta 20./21.VI
  • 5. kārta 4./5.VI-11./12.VI

Pēc viena apļa turnīra piecās kārtās sekos "Final Four" turnīrs Latvijā, komandām savā starpā noskaidrojot pirmo četru vietu ieguvējus. Finālturnīrā katrai komandai būs pa divām spēlēm: pusfināls un zelta/bronzas finālmači. Medaļas tiks sadalītas jūlija beigās un augusta sākumā.

"Šogad ir mūsu kārta rīkot sacensības. Katru gadu šīs tiesības ir citai dalībvalstij. Šogad esam atbildīgi par spēļu kalendāra sastādīšanu, maču norisi un citām organizatoriskajām niansēm," sacīja Latvijas Futbola federācijas Futbola attīstības un sieviešu nodaļas vadītāja Ņina Travkina. "Kopumā redzam, ka Baltijas mērogā varbūt trūkst tādas ilgtspējības, situācijas komandās mainās gadu no gada, bet no otras puses - tas varbūt ir pat labi. Gribas, lai visā reģionā aug komandu līmenis, tad turnīram būs vēl lielāka pievienotā vērtība. Mūsu futbolistēm starptautiskās spēles konkurētspējīgos apstākļos ir vērtīga pieredze, kas noderēs gan izlasei, gan mūsu čempionēm pirms eirokausiem."

BWFL turnīrs tika izveidots 2005. gadā un turpinājumā pieredzēja piecas darbības sezonas. Pēc 2010. gada sezonas sacensībām BWFL turnīra norise tika apturēta, bet 2017. gadā sacensības piedzīvoja savu atgriešanos. Trīs aizvadītajās sezonās divus titulus ieguvusi Lietuvas komanda FK "Gintra Universitetas", bet reizi triumfēja Baltkrievijas vienība FC "Minsk".

Šajās trīs sezonās Latvijas klubu labākais sasniegums turnīrā bijusi Rīgas Futbola skolas 2017. gadā un FK "Dinamo Rīga" 2019. gadā izcīnītā trešā vieta.