Otro gadu pēc kārtas pirms gaidāmās sezonas āra laukumos labākās pašmāju sieviešu futbola komandas samēros spēkus Ziemas kausa izcīņā. Šī turnīra pirmā spēle tiks aizvadīta jau šo ceturtdien, 30. janvārī, kad aci pret aci tiksies Rīgas Futbola skolas un FS "Metta" futbolistes.

Pirms jaunās Sieviešu futbola līgas (SFL) un Sieviešu futbola 1. līgas sezonas otro gadu pēc kārtas tiks izspēlēts Ziemas kausa turnīrs, kas vairākām no gaidāmo sacensību dalībniecēm kalpos kā pirmssezonas sagatavošanās turnīrs. Viena apļa sacensībās spēkus samēros četras komandas: FK "Dinamo Rīga", FS "Metta", kā arī divas komandas no Rīgas Futbola skolas. Turnīrs aizritēs trīs spēļu kārtās, katrai komandai tiekoties ar katru pa vienai reizei. Visi mači notiks "Elektrum" Olimpiskajā centrā, izņemot Rīgas Futbola skolas komandu savstarpējo dueli, kas notiks uz mākslīgā seguma NSB "Arkādija". Šīs spēles norises datums tiks precizēts vēlāk.

Pagājušajā gadā, turnīram notiekot pirmo reizi, galveno balvu ieguva FK "Dinamo Rīga", kas ņēma virsroku pār pretiniecēm visos četros dueļos.

Turnīra spēļu tiešraides un ieraksti būs skatāmi LFF YouTube kanālā.