Ceturtdien, 19. decembrī, Latvijas Futbola federācija (LFF) aicināja uz tikšanos 1. līgas klubu un titulsponsora - sporta preču veikala "Komanda" - pārstāvjus, lai atskatītos uz aizvadīto sezonu un pateiktos klubiem par aktīvo darbu čempionāta ietvaros.

Tikšanās laikā tika pārrunāta šī gada sadarbība, kā arī sāktas sarunas par nepieciešamajiem uzlabojumiem nākamajā gadā.

LFF pateicās klubiem par īpašu aktivitāti Komanda.lv 1. līgas tēla spodrināšanā un kopā ar turnīra ģenerālsponsoru sarūpēja klubiem specbalvas pirkumiem viekalā "Komanda". Par skatītāju piesaisti pa 800 eiro saņēma gan FK "Tukums 2000/TSS", gan Rēzeknes FA/BJSS, jo abi klubi sezonas šķērsgriezumā uzrādīja teju identiskus rādītājus mājas spēļu apmeklējumā, starpībai esot mazākai par pieciem skatītājiem vidēji spēlē.

Balva 500 eiro vērtībā par labāko spēļu organizēšanu aizceļoja uz Tukumu. Nominācijā "Labākā komunikācija digitālajā vidē" (300 eiro) balvu ieguva FK "Auda". Savukārt visi pārējie klubi saņēma pa 150 eiro vērtām dāvanu kartēm par turnīra attīstības veicināšanu.

LFF pateicas visiem klubiem un to atbalstītājiem par ieguldīto darbu un līdzekļiem, sekmējot Latvijas čempionāta attīstību laukumā un ap to.

FOTO GALERIJA: