Laika posmā no 24. līdz 27. martam jau otro gadu pēc kārtas notiks “Federācijas Kausa” izcīņa starp četru valstu jauniešu futbola izlasēm. Šogad Latvijas jauniešu futbola izlasei (galvenais treneris Vladimirs Babičevs) konkurenci turnīrā sastādīs Ukrainas, Polijas un Gruzijas jaunie futbolisti. Turnīrā spēlēs 1997.gadā dzimušie futbolisti un jaunāki. Visas spēles notiks Rīgas Hanzas vidusskolas mākslīgā seguma futbola laukumā (Grostonas ielā 5). Ieeja skatītājiem – bez maksas!

Zīmīgi, ka šogad turnīram pieteikti arī pārstāvji no tādiem pazīstamiem ārzemju klubiem kā AGF Aarhus (Dānija), Leverkūzenes “Bayer” (Vācija), Kijevas "Dynamo" un Doņeckas "Shakhtar" (Ukraina), Poznaņas "Lech" un Varšavas "Legia" (Polija), S.S. Lazio (Itālija), Wigan Athletic (Anglija), FC Koeln (Vācija), Dinamo Tbilisi (Gruzija) un citiem. 

KOMANDU SASTĀVI SPĒLES UN REZULTĀTI

“Federācijas Kauss” turnīra mērķis paralēli uzvarētāju un godalgoto vietu noteikšanai šogad ir futbola popularizēšana, Latvijas jaunatnes futbola izlases spēlētāju, treneru un tiesnešu attīstība, kā arī futbolistu sportisko iemaņu pilnveidošana. Turnīru organizē Latvijas Futbola federācija (LFF). Šogad turnīrā piedalīsies četras komandas, kuras izspēlēs viena apļa miniturnīru.

Katras spēles pieteikumā drīkstēs atrasties 20 futbolisti, spēles laikā tiks atļautas 7 spēlētāju maiņas. Turnīra noslēgumā godalgoto vietu ieguvēji saņems kausus, kā arī piemiņas medaļas.

FEDERĀCIJAS KAUSS 2014.gadā

Latvijas Futbola federācija (LFF) visām komandān novēl veiksmi tīras un abpusēji godīgas spēles ietvaros, kā arī jauno futbolistu izaugsmi nākotnē!

Oficiālā turnīra programma:

 

 


Latvijas Futbola federācija