Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Slaviša Stojanovičs valstsvienības sniegumā un attieksmē redz pakāpeniskus uzlabojumus un cer progresu novērot arī gaidāmajā mačā pret Austriju.

Latvijas izlase 19. novembrī Daugavas stadionā Rīgā aizvadīs 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla noslēdzošo spēli, uzņemot Austrijas valstsvienību.

"Iepriekšējā spēle pret Slovēniju bija smaga it īpaši no fiziskā viedokļa. Ceru, ka tas neatstās iespaidu uz spēlētāju kondīciju. Līdz šim neviens nav sūdzējies par veselības problēmām, bet treniņos redzu, ka spēlētāju motivācija ir augsta. Ceru rīt laukumā redzēt tādu pašu degsmi," pirmdien preses konferencē izteicās treneris. "Mēs joprojām meklējam optimālo komandas sastāvu, un arī rītdien plānoju dot iespēju sevi pierādīt spēlētājiem, kuriem nākotnē ir jābūt starp mūsu līderiem. Jau vairāku izlases nometņu garumā mērķtiecīgi strādājam izlases nākotnes labā, domājot par Nāciju līgas ciklu nākamgad. Spēlētāju savstarpējā sapratne uzlabojas, pakāpeniski redzu uzlabojumus komandas spēlē."

PRESES KONFERENCES IERAKSTS: