Latvijas U-21 izlase piektdien, 11. oktobrī, Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačā izbraukumā ar 1:2 piekāpās vienaudžiem no Igaunijas. Piedāvājam mūsu komandas galvenā trenera Daiņa Kazakeviča komentārus par spēli.

"Esam vīlušies par iznākumu. Mums šī bija sešu punktu spēlu. Bijām pozitīvi iesākuši ciklu un pozitīvi gatavojāmies arī šai spēlei. Zaudējums ir sāpīgs. Spēles gaitā neveiksmīgā situācijā nonācām iedzinējos. Var teikt - igauņi diezgan labi izmantoja mūsu problēmas ar sastāvu. Četri malējie aizsargi šobrīd ir traumēti. Meklējām risinājumu, kā ar to tik galā. Kaut kur pietrūka aizsardzības darbībās. Vienkāršās situācijās iedevām pretiniekam pārāk daudz brīvības. Viņi ātrā pārejā no aizsardzības uzbrukumā ar diagonālām piespēlēm mūs noķēra. Arī pēc diviem ielaistiem vārtiem bijām pozitīvi noskaņoti cīnīties par uzvaru. Mēs to patiešām arī darījām - baigā panikā nebijām. Galvenais iemesls negatīvajam rezultātam ir pieļautās rupjās kļūdas zaudēto vārtu epizodēs," maču komentēja Kazakevičs.

"Rezultāts vienmēr ir taisnīgs. Viss, kas ir uz tablo, ir pelnīts iznākums. Esošajā situācijā igauņi labāk izmantoja savas iespējas. Esam vīlušies par rezultātu. Jā, spēles kvalitātes ziņā bija kļūdas, taču kopumā spēlējām futbolu, bijām aktīvi un spēlējām diezgan uzbrūkoši. Šobrīd uzdevums ir atgūt šeit zaudētos punktus citās spēlēs."