Latvijas futbola izalse Eiropas čempionāta kvalifikācijas ietvaros trešdien ar 0:3 piekāpās Polijas valstsvienībai. Piedāvājam iepazīties ar mūsu komandas galvenā trenera Slavišas Stojanoviča komentāru par spēli.

"Šī mums bija ļoti sarežģīta diena daudzējādā ziņā. Apsveicu Polijas komandu ar pelnītu uzvaru. Varējām redzēt, ka atšķīrās abu komandu kvalitātes tehniskajā ziņā, fiziskajā kondīcijā. Ir sarežģīti, ja gandrīz katra spēle jāsāk ar vieniem vai diviem zaudētiem vārtiem pirmajās desmit minūtēs. Tad mums ir sarežģīti mainīt šādu rezultātu. Vēršam spēlētāju uzmanību uz to, lai nezaudētu koncentrēšanos, lai nebūtu agri ielaistu vārtu, jo šādām komandām to vien vajag - gūt vārtus pēc iespējas ātrāk," ar savu komentāru par spēli dalījās Slaviša Stojanovičs.

Atbildot uz žurnālistu jautājumu, vai Latvijas futbolisti pareizi reaģēja uz trenera vārdiem iepriekš, treneris atbildēja, ka šoreiz nevar neko pārmest spēlētājiem par pašatdevi. "Viņi centās. Patiešām. Tikai - atsevišķos brīžos bijām naivi. Tādi spēlētāji kā Levandovskis, Grosickis, Krihovjaks - viņi nekad nedrīkst palikt vieni. Ne uz brīdi. Par to runājām ar mūsu spēlētājiem. Taču tā gadās. Tā mēdz notikt. Viņi ir gudri, viņi ir augstākā līmeņa spēlētāji. Tas arī veidoja atšķirību starp abām komandām un rezultātā."