Svētdien, 22. martā, pulksten 12:00 radio NABA raidījumā “OLE” viesosies Latvijas Futbola federācijas (LFF) Stadionu un infrastruktūras komitejas loceklis Guntars Indriksons.

Kā jau tika ziņots iepriekš, ceturtdien, 19. martā, īpašā preses konferencē LFF prezentēja sabiedrībai  aktuālo informāciju par Latvijas Futbola federācijas (LFF) Infrastruktūras attīstības programmas ietvaros uzsākto sporta kompleksa Kr. Barona ielā 116A pārbūves procesa gaitu. Plānots, ka sporta komplekss, kura galvenais elements būs Latvijas nacionālās futbola izlases stadions, tiks pabeigts 2017. gadā.

Radio raidījumā “OLE” šoreiz viesosies LFF Stadionu un infrastruktūras komitejas loceklis Guntars Indriksons, ar kuru tiks runāts par sporta kompleksa pārbūves procesu un plāniem attiecībā uz maksimāli iespējamo ērtību nodrošināšanu tā apmeklētāju.

Futbola līdzjutēji tiek aicināti sūtīt savus jautājumus uz ole@radionaba.lv. Sazināties ar raidījuma vadītājiem iespējams arī Twitter.com, lietojot @olenaba. Tiešraides laikā būs iespēja sazināties un uzdot savu jautājumu, zvanot pa tālruni 67034455. Raidījumu vadīs Roberts Vīksne un Raivis Bēts.

Klausies radio NABA raidījumu “OLE” 22. martā, pulksten 12.00. Frekvence Rīgā un tās apkārtnē – 95.8 FM, klausies arī internetā www.naba.lv, vai arī izmantojot radio NABA mobilo lietotni. 


Informāciju sagatavoja:
radio NABA