Latvijas pludmales futbola tiesnešiem Eduardam Borisevičam un Jurijam Ivušinam šogad tika uzticēts strādāt pludmales futbola sacensībās Apvienotos Arābu Emirātos (Dubaijā), Krievijā (Maskavā), Baltkrievijā (Minskā), Portugāle (Nazarē un Figeira de Fošā) un Itālijā (Sicīlijā).

Eduards Borisevičs 2019.g. apkalpoja Klubu Pasaules kausu, Eiropas Čempionu, Otras Eiropas, Pasaules kausa kvalifikācijas un Eirolīgas finālsacensības pludmales futbola turnīra spēles. Plašāka informācija par turnīriem pieejama šeit: https://beachsoccer.com/calendar

Savukārt Jurijs Ivušins apkalpoja Eiropas līgas otrā posma spēles. Plašāka informācija pieejama šeit: https://beachsoccer.com/events/euro-beach-soccer-league-catania-2019

Tāpat nesen kļuva zināms, ka Jurijs Ivušins ir uzaicināts apkalpot Starpkontinentālo pludmales futbola turnīru Dubaijā (AAE), kas šogad notiks no 5. līdz 9. novembrim.

Latvijas Futbola federācija novēl mūsu tiesnešiem arī turpmākas veiksmīgas spēles starptautiskajā arēnā, kā arī tikpat bagātu ar nozīmējumiem nākamo 2020. g. sezonu!