2016.gada UEFA Eiropas telpu futbola čempionāta kvalifikācijas pamatturnīra 1.apakšgrupas ietvaros Latvijas telpu futbola izlase ceturtdien, 19.martā tikšs ar mājiniekiem Bosniju un Hercegovinu. Kā ziņots, turnīra pirmajā spēlē Latvijas izlase ar rezultātu 0:5 atzina Krievijas pārākumu, savukārt Bosnija un Hercegovina saspringtā spēlē ar rezultātu 2:1 pārspēja Nīderlandi.

Bosnijas un Hercegovinas telpu futbolisti jau pirmajā puslaikā guva trīs bezatbildes vārtus, dodoties pārtraukumā ar rezultātu 3:0. Otrajā puslaikā Latviijas izlase centās vērst situāciju par labu, tomēr apturēt mājiniekus šoreiz Artūra Šketova vadītajai komandai šoreiz neizdevās. Lai arī Latvijas izlases rindās pēc pārtraukuma ar precīziem sitieniem izcēlās Sergejs Nagibins un divas reizes - Maksims Seņs, tomēr mājinieki spēja gūt vēl četrus vārtus, noslēdzot spēli ar kopējo uzvaru (7:3)

Latvijas telpu futbola izlases nākamā spēle paredzēta svētdien, 21.martā, pret Nīderlandi. Atgādinām, ka sacensību finālturnīrā iekļūs apakšgrupu uzvarētāji, savukārt 2. vietu ieguvēji un viena labākā trešās vietas ieguvēja no visām pamatturnīra grupām rudenī tiksies pārspēlēs par atlikušajām četrām vietām finālturnīrā, kas 2016.gadā risināsies Serbijā.


FOTO - Aleksandrs Zelcermans

Latvijas Futbola federācija