Šī gada 28. septembrī no pulksten 10.00 līdz 12.30 Elektrum Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b, uz mākslīgā seguma laukuma risināsies tradicionālie Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētie un Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītie Rīgas Futbola svētki, kuros bez maksas pieaugušo (vecāku, treneru vai sporta skolotāju) pavadībā aicinātas piedalīties 2011.-2012. gadā dzimušo bērnu komandas četru piecu cilvēku sastāvā.

Kā ierasts, Rīgas Futbola svētki bērniem sniegs iespēju pavadīt dienu jautrā sportošanā, tuvāk iepazīstot futbola daudzpusību, un, piedaloties 11 dažādās futbola un ar futbolu saistītās disciplīnās, gūt patīkamus pārsteigumus un balvas no organizatoriem un pasākuma partneriem.

Svētku laikā 2011.-2012. gadā dzimušajiem puišiem un meitenēm no galvaspilsētas un ārpus Rīgas būs iespēja piedalīties futbola sacensībās 4 pret 4 (uzreiz 4-6 laukumos!), LGK.LV piepūšamās šķēršļu joslas pārvarēšanā, uzmanības pārbaudē ar Evelatus un Nuts for Kids, ātruma un stipruma pārbaudē ar Latvijā vislielāko futbola bumbu, sitienos uz precizitāti kopā ar Fantasy Park. Tāpat jaunie censoņi varēs pārbaudīt spēkus futbola stafetēs, žonglēšanā un koordinācijas "stacijā", atbalsta Latvijas nacionālajai izlasei oriģinalitātē, "jautrajā futbolā" un "ātrā prāta" sacensībās.

Pasākumā būs iespēja tuvāk iepazīties ar sporta veikalu Komanda un Latvijā vadošo zīmolu Adidas, uzdejot kopā ar futbolistu vidū populārākajām karsējmeitenēm Baroneses, atsvaidzināties ar Everest ūdeni un Gutta sulām, kā arī nogaršot Eskimos saldējumu. Visas dienas garumā Jūs priecēs ekskluzīvas dekorācijas no Party Star Riga, bet ar pasākuma "naglu" uzstāsies Masters svētku organizēšanas meistari.

Pasākuma dalībnieku reģistrācija sāksies pulksten 9.00 (līdz 9.45), bet svinīgā apbalvošana plānota uzreiz pēc Rīgas Futbola svētku izskaņas pulksten 12.00. Pieteikumi dalībai jāiesniedz uz speciālas pieteikuma veidlapas, kas līdz 23. septembrim jāaizpilda internetā. Ir iespējams aizpildīt gan komandas pieteikumu, gan individuālo (komandas 4-5 spēlētāju sastāvā tiks sastādītas uz vietas) https://ej.uz/FutbolaSvetki .

Svētku galvenais mērķis ir iepazīstināt bērnus ar futbola daudzpusību un piesaistīt viņus vēl vairāk šim sporta veidam. Kā minēts, pasākums ir bezmaksas un paredzēts 32-40 komandām 4-5 bērnu sastāvā (puišiem un meitenēm no galvaspilsētas un ārpus Rīgas). Tiek laipni aicināti gan futbolā jau pieredzi uzkrājušie censoņi, gan arī tie bērni, kuri vēl tikai sper savus pirmos soļus pasaules populārākajā spēlē.

Esi jautrs un daudzpusīgs sportists? Nāc pie mums un pierādi to kopā ar savu futbola komandu!

Informāciju sagatavoja:
Eduards Borisevičs