Latvijas U-19 telpu futbola izlases galvenais treneris Artūrs Šketovs pēc turnīra otrās spēles pret Krieviju (1:5) sniedza savus komentārus.

Artūrs Šketovs: "Spēlē pret Krieviju parādījām kvalitatīvu sniegumu, uzbrukumā spēlējām labāk nekā vakar, pie pretinieku vārtiem izveidojām vairāk momentu, diemžēl pievīla meistarība un pietrūka aukstasinība."

Vai var teikt, ka spēli mēs sākām labāk kā Krievija un pirmie vārti izšķīra spēles likteni?

Jānoskatās video, bet man šķiet, ka pirmajā puslaikā mums bija ne mazāk iespēju kā Krievijai. Par spēli es parasti spriežu pēc vārtu gūšanas momentu skaita. Laikam Krievija negaidīja, ka sāksim spēlēt ar augstu presingu, jo vakar portugāļus pārsvarā sagaidījām pie centra. Pretinieki sāka kļūdīties, mēs izveidojām iespējas un standartsituācijas. Diemžēl nedaudz pievīla meistarība - pēdējā piespēle un noslēgums varēja būt labāki. Neteiktu, ka pirmie vārti izšķīra spēli, jo divus trīs vārtus telpu futbolā var viegli atspēlēt. Mēs guvām vārtus un mums bija vēl iespējas. Manuprāt, uz pretinieku vārtiem pie 1:2 varēja nozīmēt sešu metru soda sitienu, tomēr soda sitiens pie 1:5 bija uz mūsu vārtiem. Ja pie 1:2 būtu guvuši vārtus, rezultāts varēja būt citādāks. Ielaidām no divām standartsituācijām, mēģinājām atspēlēties ar pieciem laukuma spēlētājiem pret četriem, bet tas neizdevās.