Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar FanApps kopš piektdienas piedāvā līdzjutēju uzmanībai aplikāciju UEFA U19 Futsal Euro App.

Lejupielādē un seko līdzi Latvijas izlasei - https://ej.uz/U19app

Viedtālruņiem paredzētā aplikācija būs lielisks rīks līdzjutējiem un telpu futbola U-19 Eiropas čempionāta finālturnīra spēļu apmeklētājiem. Ikviens varēs sekot līdzi aktuālākajiem notikumiem turnīrā un Latvijas komandas iekšienē.

“Futbols ir tradīcijām bagāts sporta veids ar sen izkoptiem ieradumiem, taču, neraugoties uz to, visā pasaulē futbols meklē iespējas integrēt modernās tehnoloģijas maču skatīšanās pieredzes bagātināšanai. Arī Latvijas Futbola federācija vēlas iet roku rokā ar modernajām tehnoloģijām. Mūsdienīgas aplikācijas izstrāde tik nozīmīgam notikumam kā Eiropas čempionāta finālturnīrs ir tikai viens no veidiem, kā vēlamies sasaistīt futbolu un viedās tehnoloģijas,” norādīja LFF prezidents Kaspars Gorkšs.

Šī aplikācija tiks izmantota gan operatīvai fanu informēšanai par rezultātiem un turnīra gaitu, nekur citur nepieejamu informāciju par mūsu spēlētājiem, gan līdzjutēju izklaidēšanai. Piemēram, faniem būs iespēja piedalīties futbola zināšanu viktorīnā, atbildot uz jautājumiem par pasaulē labāko sporta veidu. Sekmīga atbildēšana uz jautājumiem ļaus tikt pie vērtīgām balvām.