Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars ceturtdien, 19.martā, preses konferencē informēja mediju pārstāvjus par gatavošanos Latvijas nacionālās futbola izlases pirmajai spēlei šogad – 2016.gada UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlei 28.martā izbraukumā pret Čehiju, kā arī 31.martā Ļvovā paredzētajai draudzības spēlei ar Ukrainu.

Gribu apsveikt visus ar jaunās sezonas sākumu. Valstsvienības treniņnometni un pirmās spēles šogad sagaidām ar labām cerībām. 28.martā spēlējam ar Čehiju, bet 31.martā draudzības spēle ar Ukrainu, kas arī ir spēcīga komanda, 31.vietā pasaulē. Mūs priekšā sagaida interesanta spēle.  Bet tagad mēs koncentrējamies spēlei Prāgā. Pirmdien sākas treniņnometne Vācijas pilsētā Nirnbergā, jo Latvijā diemžēl šobrīd futbola laukumi nav gatavi.

Kandidātu sarakstā ir 23 spēlētāji, no kuriem pamatā ir futbolisti, kas izlasē spēlē ilgāku laiku. Ir arī divi spēlētāji, kas ilgāku laiku nespēlēja izlasē – Igors Tarasovs un Alans Siņeļņikovs. Es ceru, ka viņi pastiprinās mūsu izlasi,” preses konferences ievadā izteicās Latvijas izlases galvenais treneris.

Marians Pahars preses konferences laikā atbildēja uz mediju jautājumiem. 

 Preses konference pirms spēlēm ar Čehiju un Ukrainu


Latvijas Futbola federācija