Pagājušajā nedēļā ar sekmīgi nokārtotu eksāmenu mācības pabeidza vēl viena jauno treneru grupa, iegūstot C-LFF kategorijas kvalifikāciju.

Notikums: C-LFF kursu noslēgums (eksāmens)
Grupa: Otrā C-LFF grupa
Datums: 12.-13.08.2019.
Kursu ilgums: janvāris-augusts (2019)
Studentu skaits: 19

Uzdotie jautājumi skāra tēmas, kas ietilpa kursu programmā, kā arī ir saistītas ar studentu pašreizējo un plānoto profesionālo darbību. Apkopojot studentu uzrādītos rezultātus teorētiskajā eksāmenā, LFF Izglītības nodaļa nolēma piešķirt C-LFF futbola treneru kategoriju sekojošiem speciālistiem:

Tomam Aizgrāvim, Ņikitam Andrianovs, Denisam Berjozam, Aigaram Bullim, Džeinai Eglītei, Kristapam Gailim, Jurijam Ioninam, Mihailam Ivanovam, Mārim Jermakam, Mārtiņam Kīnam, Raineram Kleinbergam, Denisam Kozlovam, Robertam Lejniekam, Sergejam Prokopkinam, Kasparam Rudgalvim, Edvīnam Savickim, Vjačeslavam Sergejevam, Danielam Sērmoliņam, Enijai Annai Vaivodei.

Eksāmena komisija: Egons Brants, Kirils Buravcevs, Romāns Kvačovs.

LFF jaunajiem treneriem novel ar lielu atbildību izmantot kursu laikā iegūtās zināšanas un allaž lūkoties pēc jaunām iespējām, kā bagātināt savu pieredzi un iemaņas futbolistu apmācīšanā!

Ikvienu interesentu, kuru saista C-LFF futbola trenera licences iegūšana, aicinām sazināties ar LFF Izglītības nodaļas metodiķi Kirilu Buravcevu - +371 29849774, kirils.buravcevs@lff.lv.