Ar eksāmenu 12. augustā beidzās astoņus mēnešus ilgas A-UEFA līmeņa apmācības, ko organizēja Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru izglītības daļa.

Ar sekmīgi nokārtotu eksāmenu A-UEFA treneru licenci ieguvuši 12 speciālistu, kuri mācījās no šī gada janvāra.

Eksāmena jautājumi bija par tēmām, kas ietilpa kursu programmā, kā arī ir saistītas ar studentu pašreizējo un plānoto profesionālo darbību. Apkopojot studentu uzrādītos rezultātus teorētiskajā eksāmenā, LFF Izglītības nodaļa nolēma piešķirt A-UEFA futbola treneru kategoriju sekojošiem speciālistiem:

Aleksandram Cauņam, Imantam Babrim, Georgijam Benskim, Edgaram Klibum, Aleksejam Koļesņikovam, Sergejam Kožanam, Aleksejam Laptevam, Aleksejam Medvedevam, Aleksandram Osinam, Anastasijai Ročānei, Ingum Zaharānam, Normundam Zvejniekam.

Diviem studentiem apmācības tika pagarinātas.

Eksāmena komisija: Jurijs Andrejevs, Georgs Gusarenko, Jurijs Popkovs, Andrejs Karpovs, Kirils Buravcevs.

LFF jaunajiem A-UEFA treneriem novēl ar lielu atbildību izmantot kursu laikā iegūtās zināšanas un allaž meklēt jaunas iespējas, kā bagātināt savu pieredzi un iemaņas futbolistu apmācīšanā.

Atgādinām, ka 2020. gadā sāksies PRO-UEFA treneru kursi un treneriem ar A-UEFA diplomu ir iespēja tiem pieteikties.

Ikvienu interesentu, kuru saista A-UEFA vai PRO-UEFA futbola trenera licences iegūšana, aicinām sazināties ar LFF Izglītības nodaļas vadītāju Juriju Andrejevu - +371 2 9413214, jurijs.andrejevs@lff.lv.