Šonedēļ 5. un 6. augustā beidzās kārtējie LFF-C treneru kursi. Latvijas futbola treneru saimi papildinājuši 20 jauni speciālisti. Vēl viena grupa eksāmenu kārtos 12. augustā.

Ar sekmīgi nokārtotu eksāmenu LFF-C treneru licenci ieguvuši 20 speciālisti, kuri mācījās no šī gada janvāra.

Eksāmena jautājumi bija par tēmām, kas ietilpa kursu programmā, kā arī ir saistītas ar studentu pašreizējo un plānoto profesionālo darbību. Apkopojot studentu uzrādītos rezultātus teorētiskajā eksāmenā, LFF Izglītības nodaļa nolēma piešķirt C-LFF futbola treneru kategoriju sekojošiem speciālistiem:

Harijam Āboliņam, Ivanam Ģēģeram, Antonam Jemeļinam, Arvim Juzupam, Ģirtam Karlsonam, Jānim Kleperim, Ģirtam Kreicam, Norai Krevņevai-Baibakovai, Vitālijam Kudrjašovam, Kristapam Kristiānam Lauskim, Kārlim Puriņam, Mārtiņam Rubļevskim, Oļegam Semjonovam, Mārtiņam Solovjakovam, Romānam Šimanovskim, Marijai Voronovai, Jurijam Žigajevam, Raivim Kozlovskim, Mārtiņam Remesam, Angelīnai Jegorovai.

Eksāmena komisija: Egons Brants, Kirils Buravcevs, Aleksandrs Jeļisejevs, Romāns Kvačovs, Jevgēnijs Gedertsons.

LFF jaunajiem treneriem novēl ar lielu atbildību izmantot kursu laikā iegūtās zināšanas un allaž lūkoties pēc jaunām iespējām, kā bagātināt savu pieredzi un iemaņas futbolistu apmācīšanā.

Ikvienu interesentu, kuru saista C-LFF futbola trenera licences iegūšana, aicinām sazināties ar LFF Izglītības nodaļas metodiķi Kirilu Buravcevu (+371 29849774, kirils.buravcevs@lff.lv).