UEFA Sieviešu Čempionu līgas kvalifikācijas 7. grupas mači 7., 10. un 13. augustā notiks Rīgā un Jelgavā. Latvijas valsts godu turnīrā pārstāvēs Rīgas Futbola skolas sieviešu komanda, kas samēros spēkus ar Portugāles Braga, Grācas Sturm un Kipras Apollon komandām.

Visi mači notiks stadionā Arkādija Rīgā, izņemot vienu pēdējās kārtas maču, kas tiks aizvadīts Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra stadionā. Tas tāpēc, ka abiem pēdējās kārtas mačiem jānotiek vienlaikus.

Kvalifikācijas kārtā piedalās 40 komandas, pa četrām desmit grupās. Šogad turnīrā piedalās rekordliels skaits komandu (62) un tiek pārstāvētas 50 no 55 UEFA atzītajām futbola federācijām. Katras grupas uzvarētāji kvalificēsies pamatturnīram, kas līdz šim nevienai Latvijas sieviešu futbola komandai vēl ne reizes nav izdevies. Grupu izlozē Rīgas Futbola skola bija kā nomināli spēcīgākā komanda ceturtajā grozā.

RFS dāmu komandai šis UEFA Sieviešu Čempionu līgā būs jau sestais gads pēc kārtas. Debijas reizē 2014. gadā trīs mačos piedzīvoti trīs zaudējumi (vārti 0:21), bet nākamajā vasarā gūta arī vēsturiskā pirmā uzvara (3:2 pār Slovākijas Nove Zamky). Tā ir pagaidām vienīgā Latvijas komandas uzvara šajā turnīrā

Spēļu kalendārs:

7.VIII 13.30 Braga - Sturm (stadions Arkādija, Rīga)
7.VIII 18.00 Apollon - RFS (stadions Arkādija, Rīga)

10.VIII 13.30 Sturm - RFS (stadions Arkādija, Rīga)
10.VIII 18.00 Apollon - Braga (stadions Arkādija, Rīga)

13.VIII 18.00 RFS - Braga (stadions Arkādija, Rīga)
13.VIII 18.00 Sturm - Apollon (Zemgales Olimpiskā centra stadions, Jelgava)

RFS komandas 7. un 13. augusta spēļu tiešraides būs pieejamas Sportacentrs.com TV, bet 10. augusta mačam pret Grācas Sturm tiešraide būs skatāma RFS YouTube kanālā.