Ir sākusies reģistrēšanās Futbola ģimeņu festivālam Foot Fam Fest otrajam posmam, kas 24. augustā norisināsies Saldus Sporta kompleksa stadionā. LFF aicina pieteikties dalībai pasākumā un izbaudīt ģimenes svētkus ar futbolu un tūrisma objektu apskati.

Foot Fam Fest pasākumu mērķis ir radīt apstākļus, kuros pieaugušie rāda bērniem piemēru veselīgai un aktīvai laika pavadīšanai, kā arī sniegt bērniem, jauniešiem un viņu vecākiem iespēju savā starpā socializēties, apvienojot futbolu un tūrismu.

Foot Fam Fest pasākumos tiek aicinātas piedalīties ģimenes vismaz 3 cilvēku un ne vairāk kā 5 cilvēku sastāvā, kur katrā no tām ir vismaz viens pieaugušais un vismaz viens bērns vai pusaudzis vecumā no 5 līdz 17 gadiem. Ģimenes Foot Fam Fest pasākumos veido futbola komandas, kas tiek iedalītas dažādās vecuma grupās, un aizvada savstarpējas minifutbola spēles. To noslēgumā komandas atkarībā no ieņemtās vietas tiek pie kopvērtējuma punktiem, kas tiek ieskaitīti ģimenes kopējā iegūto punktu summā.

Papildus punktus ģimenes var iegūt, pasākuma norises nedēļā apmeklējot noteiktus tūrisma objektus, kas saistīti ar festivāla norises vietu. Pateicoties LFF sadarbībai ar festivālus uzņemošajām pašvaldībām, pasākuma norises nedēļā festivāla dalībniekiem attiecīgo tūrisma objektu apmeklēšana tiek nodrošināta bez papildu samaksas.

Katra posma trīs labākās ģimenes, kas būs sakrājušas visvairāk punktu, tiek apbalvotas ar sadarbības partneru balvām, turklāt paredzētas specbalvas arī pārējiem dalībniekiem. Tikmēr ģimene, kas kādā atsevišķā posmā iegūs visvairāk punktu, balvā iegūs ceļojumu uz Slovēniju, lai 16. novembrī klātienē apmeklētu Latvijas un Slovēnijas izlašu spēli 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Ir sākusies ģimeņu pieteikšanās otrajam festivālam, kas 24. augustā notiks Saldū. Pieteikšanās dalībai Saldus posmā iespējama līdz 20. augusta plkst. 12:00. Reģistrētās ģimenes, tuvojoties pasākumam, saņem visu nepieciešamo informāciju par spēļu norisi un pieejamajiem tūrisma objektiem.

Projekta atklāšanas festivālu Saldū 24. augustā LFF rīko sadarbībā ar Saldus novada pašvaldības atbalstu.

Visa informācija par Foot Fam Fest pieejama un reģistrēšanās iespējama, apmeklējot mājaslapu www.footfamfest.lv.