Latvijas Futbola federācija (LFF) izsludina pieteikšanos brīvprātīgo palīgu pozīcijām darbam Eiropas U-19 telpu futbola čempionāta finālturnīrā, kas no 8. līdz 14. septembrim notiks Arēnā Rīga.

Brīvprātīgie tiek meklēti tādās ar čempionāta norisi saistītās pozīcijās kā informācijas centra darbinieks, akreditācijas centra darbinieks, preses centra asistents, biļešu kontrole un sēdvietu ierādīšana, dopinga kontroles asistents, noliktavas asistents un jaunatnes programmas asistents.

Sīkāks pozīciju apraksts pieejams un pieteikšanās iespējama zemāk norādītajā vietā:

PLAŠĀKA INFORMĀCIJA UN PIETEIKUMA ANKETA

 
LFF un UEFA kā turnīra rīkotāji brīvprātīgajiem nodrošinās čempionāta oficiālo darba formastērpu, ēdināšanu un transportu uz mājām tajos gadījumos, kad pienākumu veikšana beigsies vēlās vakara stundās.

Piesakoties brīvprātīgo palīgu pozīcijām, interesentiem ir dota iespēja kļūt par svarīgu un neatņemamu sastāvdaļu no pirmā Eiropas mēroga finālturnīra UEFA organizētajās sacensībās, kura uzņemšana uzticēta Latvijai. Dalība šāda līmeņa un vēriena sporta pasākumā brīvprātīgajiem palīgiem sniegs unikālas pieredzes iegūšanas un kontaktu nodibināšanas iespējas.