Augustā pasaulē vadošā futbola apmācības metode Coerver Coaching organizēs divas futbola nometnes spēlētājiem dažādās vecuma grupās - no 2005. līdz 2012. gadā dzimušajiem futbolistiem. Nometnes šogad risināsies divās vietās - Rīgā un Jelgavā.

Nometne Rīgā risināsies laika posmā no 15. līdz 19. augustam Elektrum OC futbola zālē. Pieteikšanās Rīgas nometnei iespējama ŠEIT.

Nometne Jelgavā risināsies laika posmā no 26. līdz 30. augustam FK Jelgava sporta bāzē. Pieteikšanās Jelgavas nometnei iespējama ŠEIT.

Abās nometnēs tiks izmantota Coerver apmācības programma un metodes, kas ir vērstas tieši uz individuālo prasmju attīstīšanu un ir atzīta par pasaulē labāko futbola prasmju mācību programmu. Nometnēs piedalīsies un treniņus vadīs treneri no Coerver programmas, kuri ir specializējušies tieši individuālo prasmju attīstīšanā. Šī ir unikāla iespēja spēlētājiem pilnveidot savas individuālās prasmes un uzlabot savu spēli.

Pirms dalības apstiprinājuma tiks izvērtēts prasmju līmenis (treneru rekomendācijas). Apstiprinājums par dalību nometnē tiks dots pēc prasmju līmeņa izvērtēšanas. Līdz ar apstiprinājumu saņemsiet arī līgumu un aptaujas anketu. Vietu skaits ir ierobežots.

Dalības maksa ir 220 EUR. Dalības maksā ietilpst pusdienas, nometnes oficiālais ekipējums, kā arī divi treniņi dienā.

Papildus informācija - +371 60005419, info@coerver.lv.

---

Informāciju sagatavoja:
Coerver Coaching Latvia