Latvijas atklātā veterānu futbola čempionāta trešajā posmā - Mihaila Čikovani piemiņas turnīrā Rēzeknē – 13. jūlijā uzvarēja Jūrmala, bet kopvērtējuma pirmo vietu saglabā Viesulis. Trīs čempionāta posmos par uzvarētājiem tagad kļuvuši trīs dažādu komandu pārstāvji.

Rēzeknē sešas komandas aizvadīja viena apļa turnīru. Pa trim uzvarām un diviem neizšķirtiem iekrāja Jūrmala un Viesulis, kuru savstarpējais mačs noslēdzās neizšķirti 1:1. Pateicoties labākai gūto un ielaisto vārtu starpībai, pirmo vietu posma kopvērtējumā izcīnīja jūrmalnieki.

Par punkta tiesu no līderiem posmā atpalika Sportima, kamēr iepriekšējo gadu čempioni Daugavpils šoreiz bija spiesti samierināties ar ceturto pozīciju.

Pēc trim čempionāta posmiem Viesulis ieņem pirmo vietu ar 27 kopvērtējuma punktiem, par vienu atpaliek Sportima, vēl par diviem – Daugavpils, bet vēl par punktu – Jūrmala.

Čempionāta nākamais posms 27. jūlijā norisināsies Limbažos. Kopumā šosezon paredzēti desmit posmi.

Valsts mēroga čempionātu veterāniem Latvijas Futbola federācija (LFF) organizē piekto gadu pēc kārtas. Visās četrās līdzšinējās sezonās par sacensību uzvarētājiem kļuvuši Daugavpils komandas veterāni. Sezonas kopvērtējuma labāko trijniekā trīs reizes bija Carnikava, bet divas – Sportima vienība. Vienreiz medaļnieku pulkā iekļuvusi RēzekneViesulis un Jūrmala.