Latvijas klubs FC Lokomotiv no Daugavpils 4. jūlijā Šveicē notikušajā izlozē uzzināja savus pretiniekus UEFA telpu futbola Čempionu līgas jaunās sezonas turnīrā.

Sacensību debitanti priekšsacīkšu kārtā ielozēti vienā grupā ar Ziemeļmaķedonijas klubu Shkupi 1927, kas būs viena apļa turnīra mājinieks, Cardiff University no Velsas un Encamp no Andoras. Visiem trim minētajiem klubiem jau ir pieredze šāda ranga sacensībās.

Priekšsacīkšu kārtas spēles norisināsies laika posmā no 27. augusta līdz 1. septembrim.

FC Lokomotiv, kas iepriekš startēja ar LDz Cargo/DFA vārdu, iespēju debitēt UEFA telpu futbola Čempionu līgā ieguva pēc tam, kad no savas ceļazīmes dalībai sacensībās atteicās daudzkārtējie un esošie valsts čempioni FK Nikars. Pērn Daugavpils komanda izcīnīja otro vietu Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) Optibet Virslīgas čempionātā, tāpēc pēc sportiskā principa ieguva Latvijas pārstāvju vietu Eiropas prestižākajā telpu futbola klubu turnīrā.

Priekšsacīkšu kārtu pārvarēs deviņu apakšgrupu pirmo vietu ieguvēji, kas vēlāk oktobrī varēs piedalīties pamatkārtas sacensībās.

Lokomotiv pārstāvētās grupas uzvarētāji pamatkārtā dosies uz Horvātiju, kur spēkosies ar vietējo klubu Novo Vrijeme Makarska, kā arī divu citu priekšsacīkšu kārtas grupu uzvarētājiem.