Par Sieviešu futbola līgas (SFL) jūnija labāko spēlētāju nosaukta Viktorija Zaičikova no Rīgas Futbola skolas komandas, savukārt Sieviešu futbola 1. līgā šo godu izpelnījusies Valērija Gudkova no Liepājas Futbola skolas.

Jūnijā Rīgas Futbola skola uzvarēja visās trīs SFL turnīra spēlēs, iekrājot kopējo vārtu attiecību 11:0. Komandas kapteine Zaičikova visus mačus aizvadīja no zvana līdz zvanam, gūstot divus vārtus pret Riga United Ladies un vienreiz pārspējot FK Olaine vārtsardzi. Kopvērtējumā rīdzinieces pašlaik ir otrās, dalot iegūto punktu skaitu ar FK Dinamo Rīga, bet Zaičikova ar sešiem precīziem sitieniem ir savas komandas rezultatīvākā spēlētāja un piektā labākā vārtu guvēja turnīrā.

Tikmēr Liepājas Futbola skola jūnijā uzvarēja abās aizvadītajās spēlēs un iekrāja arī vienu tehnisko uzvaru. Vispirms Gudkova guva abus savas komandas vārtus mačā pret FK Auda, bet pēcāk sešas reizes trieca bumbu SK Imanta vārtos. Liepājnieces ar septiņām uzvarām un vienu zaudējumu ir turnīra līderes, bet Gudkovas kontā jau 26 gūti vārti un pārliecinoša pirmā vieta labāko vārtu guvēju sarakstā.

Mēneša labākās futbolistes balvā iegūst dāvanu karti no sporta preču veikala Komanda.

Turnīru labākās mēneša spēlētājas slēgtā balsojumā nosaka abu līgu komandu galvenie treneri, balsojot par sevis pārstāvētās līgas futbolistēm, kā arī Latvijas sieviešu un meiteņu izlašu treneri.