Pirmdien, 16.martā notikušajā Latvijas Futbola federācijas (LFF) Valdes sēdē LFF Infrastruktūras attīstības komitejas priekšsēdētājs Vladimirs Žuks informēja par Kr. Barona sporta kompleksa pārbūves procesa realizācijas gaitu. Atgādinām, ka mediju pārstāvjiem un sabiedrībai kopumā detalizētāka informācija šajā jautājumā tiks sniegta preses konferencē jau šo ceturtdien, 19.martā plkst 11:00.

Valdes sēdes laikā LFF Sporta direktors Dainis Kazakevičs iepazīstināja klātesošos ar LFF aktuālo sporta projektu realizācijas gaitu. Valdes locekļi vienlaikus arī diskutēja par esošo programmu efektivitāti un sniegto ieguldījumu Latvijas futbola attīstības veicināšanā visos līmeņos.

Valdes locekļi šajā sēdē arī tika iepazīstināti ar aktuālo informāciju par 31.martā paredzētā LFF Kongresa organizēšanas gaitu. Tikmēr laika ierobežojuma dēļ LFF Administrācijas sagatavotā prezentācija par futbola attīstības plānu 2016. - 2020.gadam tika pārcelta uz nākamo Valdes sēdi, kas nozīmēta Latvijas Kausa izcīņas fināla norises dienā - trešdien, 20.maijā plkst. 10:00.

 Valdes sēdes protokols


Latvijas Futbola federācija