Pirmdien, 20. maijā, Rīgas Futbola federācijas (RFF) prezidents Eduards Borisevičs kopā ar organizācijas foto speciālistu Anatoliju Hazovu piedalījās Rīgas Rīnūžu vidusskolas sporta dienas norisē Vecāķu pludmalē. Pasākuma gaitā RFF vadība sveica skolas audzēkņus ar 50 biļetēm uz 7. jūnijā paredzēto Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli starp Latviju un Izraēlu.

Kā ierasts, pasākuma gaitā skolēniem bija organizētas vairākas disciplīnas - volejbols, handbols, tautas bumba un citas aktivitātes, bet tieši pludmales futbola meistarklasi pasniedza RFF speciālisti. Tāpat RFF prezidents pasniedza skolas direktoram Denisam Kļukinam speciālu audzēkņiem paredzētu dāvanu – 50 biļetes uz Latvijas un Izraēlas spēli 7. jūnijā, kas Daugavas stadionā risināsies plkst. 21.45. Šādu iespēju federācija realizēja, pateicoties izveidotajam finanšu rezerves budžetam, kas paredzēts sociālo aktivitāšu veicināšanai, un šajā reizē to palīdzēja īstenot 2019. gada Latvijas telpu futbola kausa izcīņas loģistikas uzņēmumu komandām dalībnieces.

"Šīs mācību iestādes audzēkņu sveikšanai nav nejaušs raksturs. Rīgas Rīnūžu vidusskolas audzēkņi ar savu dalību dažādās futbola aktivitātēs ir parādījuši teicamu piemēru pārējām Latvijas galvaspilsētas skolām. RFF no savas puses ir ļoti gandarīta par iespēju būt par skolas sporta pasākuma daļu, un vēl jo vairāk ceru, ka skolēnu atbalsts tribīnēs vēl vairāk palīdzēs nacionālajai izlasei sekmīgi aizvadīt maču pret Izraēlu," sacīja Eduards Borisevičs.

---

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija