Jebkura interesente vecumā no 6 līdz 13 gadiem tiek laipni aicināta piedalīties #WePlayStrong meiteņu futbola festivālā, kas 25. maijā norisināsies Rīgas Purvciema vidusskolas laukumā, Detlava Brantkalna ielā 5.

Festivālu organizē Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF) un FK Dinamo Rīga klubu, kura spēlētājas ar pasākuma dalībniecēm iesaistīsies virknē futbola, veiklības un atjautības uzdevumu. Pasākuma laikā meitenes un viņu vecākus sagaidīs pārsteigumi un dāvanas, piedaloties dažādās aktivitātēs kopā ar Latvijas nacionālās sieviešu futbola izlases spēlētājām. Dalībniecēm būs iespēja ne vien iesaistīties dažādos ar futbolu saistītos vingrinājumos, bet arī uzzināt ko vairāk par Latvijas izlases spēlētāju pieredzi futbolā un iespējām, kādas sniedz šis sporta veids.

Reģistrācija dalībai pasākumā sāksies plkst. 10:00, bet festivāls ilgs no plkst. 11:00 līdz plkst. 13:00. Dalībniecēm līdzi jāņem apģērbs un apavi sportošanai. Iepriekšēja pieteikšanās iespējama un plašāka informācija iegūstama, rakstot uz e-pasta adresi nastja.rocane@gmail.com vai zvanot +371 26730959.

#WePlayStrong ir visā Eiropā notiekoša meiteņu futbola popularizēšanas kampaņa, kuras mērķis ir palielināt meiteņu skaitu futbolā, parādot to kā modernu un veselīgu sporta veidu. Plašāka informācija – www.sieviesufutbols.lv.