Sestdien, 4. maijā, kad valsts iedzīvotāji svinēja Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, NSB Arkādija notika ikgadējais bērnu futbola turnīrs, kas veltīts bijušā Rīgas Futbola skolas trenera Kriša Maisītāja piemiņai. Turnīra galvenais iniciators ir RFS treneris Viktors Vicehovskis. Tieši Krišs Maisītājs savulaik saskatīja Viktorā futbolistu un iemācīja futbola gudrības. Uz turnīru vienmēr ierodas arī citi viņa audzēkņi, piemēram, Dainis Deglis un Anatolijs Locāns.

Uzvaru turnīrā svinēja RFS komanda, kas finālā ar rezultātu 2:0 apspēlēja viesus no Lietuvas pilsētas Panevēžas. Tieši ar tādu pašu rezultātu noslēdzās spēlē par 3. vietu, kur JFA Jelgava komanda izrādījās spēcīgāka par FS Metta. Sacensību noslēgumā sadarbībā ar veikalu tiklu Sportland godalgotās vietas tika apbalvotas ar futbola bumbām.

Šogad papildus Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstam sacensību organizēšanu atbalstīja arī Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) prezidents Vadims Ļašenko

---

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola skola