Par SKF Meet the World turnīra uzvarētāju, balvā iegūstot apmaksātu ceļazīmi uz pasaulē lielāko jauniešu futbola turnīru Gothia Cup, 16. aprīlī kļuva FS Metta U-16 vecuma komanda.

Turnīra finālā, kas notika Rīgas Hanzas vidusskolas laukumā, FS Metta ar rezultātu 3:0 (0:0) uzvarēja vienaudžus no BFC Daugavpils.

Visus vārtus uzvarētāji guva otrajā puslaikā, kad izcēlās Roberts Hons, Kristofers Rēķis un Lūkass Vapne.

Finālspēles uzvarētāji balvā ieguvuši pilnībā apmaksātu ceļazīmi uz Gothia Cup turnīru U-16 vecuma grupā, kas šogad Zviedrijas pilsētā Gēteborgā notiks no 14. līdz 20. jūlijam.

Kā ziņots, šajā sezonā SKF Meet the World turnīrs norisinājās U-16 vecuma grupā, tajā piedaloties labākajām komandām pēc 2018. gada sezonas attiecīgās vecuma grupas rezultātiem Latvijas jaunatnes čempionātā. Komandas pirms tam bija sadalītas divos pāros un aizvadīja pusfināla spēles, savā starpā tiekoties mājās un viesos. Uzvarētājs tika noteikts divu spēļu summā.

FS Metta divu spēļu summā ar 7:2 pārliecinoši apspēlēja Riga FC vienaudžus, bet BFC Daugavpils summā ar rezultātu 5:2 pārspēja Rīgas Futbola skolu. Riga FC un Rīgas Futbola skola maču par 3./4. vietu aizvadīs 23. maijā plkst. 19:00 RTU stadionā Rīgā.

Turnīru SKF Meet the World rīko Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar vadošo gultņu kompāniju pasaulē SKF. Iepriekšējos gados SKF Meet the World turnīrā ceļazīme uz Gothia Cup tika dalīta U-14 vecuma konkurencē, pēdējos divos gados pēc kārtas uzvaras laurus plūcot tieši FS Metta jauniešiem.