Šā gada 27. aprīlī Elektrum Olimpiskā centra parketa seguma zālē pirmo reizi notiks Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Futbola turnīru asociācijas (FTA) atbalstītā Latvijas kausa izcīņa telpu futbolā loģistikas uzņēmumiem, kurā piedalīsies astoņas vienības.

Sacensību norise plānota ar plkst. 10:00 paredzēto dalībnieku reģistrāciju, bet no plkst. 10:30 līdz plkst. 14:00 risināsies turnīra spēles, kurā Latvijas kausa titulu paralēli uz diviem laukumiem vienlaikus noskaidros astoņas komandas, aizvadot viena apļa turnīru, kurā tiksies katra ar katru. Mača ilgums plānots viena desmit minūšu perioda ietvaros, savukārt apbalvošana plānota uzreiz pēc sacensību izskaņas – orientējoši ap plkst. 14:00.

Dalību sacensībās apstiprinājušas Latvijas Dzelzceļš, DSV, MMD Serviss, Havi Logistics, Kreiss, Baltic Logistic Solutions, Baltic Express un Kvinto GR.

Komandu pieteikumos aizliegts iekļaut personas, kuras nav attiecīgās kompānijas darbinieki, taču pēc uzņēmuma iniciatīvas ir iespēja iekļaut maksimums divus spēlētājus, kuriem turnīra norises dienā nepastāv darba attiecības, bet tie ir citā veidā saistīti ar uzņēmumu.

Visas pirmo trīs vietu ieguvējas tiks apbalvotas ar piemiņas kausiem un medaļām, tāpat organizatori atsevišķi sveiks sacensību labāko treneri/menedžeri, vārtsargu, rezultatīvāko uzbrucēju un vērtīgāko spēlētāju.

Sacensību galvenie uzdevumi ir aktīvās atpūtas organizēšana Latvijas loģistikas nozarē strādājošajiem, kontaktu veidošana un nostiprināšana, kā arī telpu futbola popularizēšana.

---

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija