Latvijas U-21 futbola izlase, noslēdzot dalību Antalya Cup pārbaudes spēļu turnīrā Turcijā, 26. martā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar vienaudžiem no Ukrainas.

Spēles ievadā nonākuši iedzinējos, Latvijas izlases spēlētāji cīņas turpinājumā izveidoja vairākas labas vārtu gūšanas iespējas. Otrā puslaika vidū neizdevās realizēt 11 metru soda sitienu, bet pašā spēles izskaņā pēc komandas kapteiņa Daniela Baloža cīņas pie vārtiem bumba atrada ceļu tīklā, rezultātam kļūstot neizšķirtam.

Kā ziņots, turnīra ievadā Latvijas izlase cīnījās neizšķirti 1:1 ar Kazahstānu, bet turpinājumā ar 1:0 uzvarēja Maķedoniju.

Antalya Cup turnīrā piedalās kopumā piecu valstu izlases, kas katra aizvada pa trim spēlēm. Lai noteiktu komandu izkārtojumu tabulā, tiek ņemti vērā to iekrātie punkti trīs mačos.

Latvijas izlase ar pieciem punktiem kopvērtējumā ierindojās otrajā vietā, bet pirmo vietu ar septiņiem punktiem izcīnīja Ukraina. Piecus punktus iekrāja arī Igaunijas izlase, bet Maķedonijas un Kazahstānas futbolisti turnīru noslēdza ar vienu punktu.

Valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs uz izlasi bija izsaucis kopumā 22 spēlētājus no septiņiem pašmāju klubiem, kā arī no komandām Anglijā, Itālijā, Krievijā, Vācijā un Kiprā.

---

Foto: Enda Tour